Als je wilt leren pasteltekenen voor beginners, kan Loes Botman jou op weg helpen gedurende je ontdekkingstocht in de wereld van pastel. Kies ervoor om een onlinecursus te volgen die is toegespitst op een specifiek onderwerp, ga voor een workshop op locatie of leer zelfstandig aan de hand van filmpjes. De keuze is aan jou!

Benieuwd naar de collectie pasteltekeningen?

Bekijk het assortiment
  • ★ Online workshops
  • ★ Handgemaakte kunst
  • ★ Unieke pasteltekeningen

Paper

Accessed

950,00

Format: 50 x 65 cm Incl. frame: yes

450,00

Format: 21 x 18 cm Incl. frame: yes

Panel

Alert

450,00

Formaat: 36 x 20 cm Incl. frame: yes

Panel

Outlaw

950,00

Format: 35 x 72 cm Incl. frame: yes

890,00

Format: 25 x 60 cm Incl. frame: yes

520,00

Format: 31×40 cm Incl. frame: yes

Panel

Otto

550,00

Format: 43 x 22 cm Incl. frame: yes

Panel

From above

520,00

Format: 30 x 16 cm Incl. frame: yes

Verschillende manieren van pasteltekenen voor beginners

Loes Botman is gepassioneerd pasteltekenares en deelt graag haar passie met anderen. Dit doet ze door het pasteltekenen stap voor stap uit te leggen op verschillende manieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van het volgen van een onlinecursus waarin je meer leert over het pasteltekenen van een specifiek onderwerp? Als dit wat te hoog gegrepen is, kun je tevens een video pasteltekenen voor beginners bekijken en zelfstandig aan het werk gaan. Daarnaast behoort ook een tekenworkshop op locatie tot de mogelijkheden. Zo zie je: Loes Botman biedt verschillende manieren van pasteltekenen voor beginners aan. Zo leer ook jij, op een manier die jij prettig vindt, over de schoonheid van het pasteltekenen.

Paardenbloem Pastel Loes Botman
Paardenbloem Pastel Loes Botman

Laat je op weg helpen met het pasteltekenen

Welke manier van pasteltekenen voor beginners heeft jouw voorkeur? Maak je keuze en laat je door Loes Botman op weg helpen met het pasteltekenen. Zo creëer je binnen de kortste keren fantastische kunstwerken. Bekijk de aankomende workshops of ga zelfstandig aan het werk. Indien je vragen hebt of je een aanvraag wilt doen voor een workshop op locatie, neem je contact met Loes op door te e-mailen naar loes@loesbotman.nl.