Als je meer wilt leren over pasteltekenen is een tekenworkshop op locatie door pastelkunstenares Loes Botman een leuk idee! Loes komt bij jou thuis voor een persoonlijke workshop of bezoekt een andere locatie naar keuze voor een groepsworkshop.

Benieuwd naar de collectie pasteltekeningen?

Bekijk het assortiment
  • ★ Online workshops
  • ★ Handgemaakte kunst
  • ★ Unieke pasteltekeningen

Paper

Accessed

950,00

Format: 50 x 65 cm Incl. frame: yes

450,00

Format: 21 x 18 cm Incl. frame: yes

Panel

Alert

450,00

Formaat: 36 x 20 cm Incl. frame: yes

Panel

Outlaw

950,00

Format: 35 x 72 cm Incl. frame: yes

890,00

Format: 25 x 60 cm Incl. frame: yes

520,00

Format: 31×40 cm Incl. frame: yes

Panel

Otto

550,00

Format: 43 x 22 cm Incl. frame: yes

Panel

From above

520,00

Format: 30 x 16 cm Incl. frame: yes

Een persoonlijke tekenworkshop op locatie

Loes Botman heeft veel ervaring en kan dan ook een ware pastelkunstenares genoemd worden. Dit maakt haar dé aangewezen persoon voor het geven van een workshop. Een persoonlijke tekenworkshop op locatie bij jou thuis of elders is een onwijs leuk idee wanneer je als beginner jouw kennis over pasteltekenen wilt uitbreiden. Maar ook als je gevorderd bent, weet Loes jou nog veel kennis en techniek bij te brengen. Het voordeel van een tekenworkshop op locatie is dat de workshop plaatsvindt in een omgeving waar jij je comfortabel voelt én waar je al jouw materialen tot beschikking hebt. Dat is wel zo aangenaam en gemakkelijk!

slapende kat pastel Loes Botman
kip pastel Loes Botman

Doe direct een aanvraag voor een workshop

Wil jij graag meer leren over pasteltekenen? Lees dan meer over de workshop op locatie en doe direct een aanvraag door te e-mailen naar loes@loesbotman.nl. Wil je liever een onlinecursus pasteltekenen bijwonen? Ook dat is mogelijk. Bekijk de aankomende workshops in de webshop en meld je aan. Of je nu voor een tekenworkshop op locatie gaat of voor een onlineworkshop: een leuke ervaring met creatief resultaat is gegarandeerd!