Als pasteltekenen voor jou ook de ultieme manier van ontspannen is, is het leuk om je kennis uit te breiden middels een stap voor stap cursus van Loes Botman. Hierin leer je meer over het tekenen van specifieke onderwerpen. Bekijk direct of er een cursus bij zit die aansluit op jouw interesses!

Benieuwd naar de collectie pasteltekeningen?

Bekijk het assortiment
  • ★ Online workshops
  • ★ Handgemaakte kunst
  • ★ Unieke pasteltekeningen
850,00

Format: 38 x 51 cm Incl. frame: yes

290,00

Format: 20 x 20 cm Incl. frame: yes

Panel

Home

450,00

Format: 27 x 16 cm Incl. frame: yes

410,00

Format: 21 x 19 cm Incl. frame: yes

450,00

Format: 30 x 24 cm Incl. frame: yes

Panel

Goody

410,00

Format: 21 x 18 cm Incl. frame: yes

Panel

Coal black

410,00

Format: 21 x 18 cm Incl. frame: yes

950,00

Format: 45 x 63 cm Incl. frame: no

Meer leren over pasteltekenen middels het stap voor stap opbouwen van een tekening

Loes Botman heeft zich door de jaren heen ontwikkelt als een ware pastelkunstenares en heeft een enorme passie voor het pasteltekenen. Deze passie voor pasteltekenen deelt ze graag met jou tijdens een stap voor stap cursus. Loes bouwt gedurende deze onlinecursus stap voor stap een tekening op en jij doet thuis in jouw eigen tempo en op jouw eigen manier mee. Zo weet jij na de cursus als beginner zelfstandig een prachtige pasteltekening te maken. Natuurlijk is het ook leuk om als gevorderde een stap voor stap cursus pasteltekenen te volgen. Zo breid je jouw kennis over de techniek van het pasteltekenen namelijk uit!

Lieveheersbeestje pastel Loes Botman
tulp pastel Loes Botman

Meld je aan voor een van de workshops

Wil jij graag stap voor stap je kennis over het pasteltekenen uitbreiden met behulp van Loes Botman? Meld je via de webshop dan direct aan voor een van de aankomende workshops die aansluit op jouw interesses. Het is tevens mogelijk om een aanvraag te doen voor een workshop bij jou thuis of op een andere locatie. Stuur hiervoor een e-mail naar loes@loesbotman.nl.