Bloemen hebben vaak een uniek kleurenspel waardoor ze goed te tekenen zijn met pastelkrijt. Met dit materiaal creëer je namelijk ook zo’n unieke mengeling van kleuren. Dit is wat Loes Botman laat zien met haar werken en wat ze graag aan jou voordoet tijdens een workshop. Zo weet je binnen de kortste keren zelf ook de mooiste bloemen te tekenen met pastelkrijt!

Benieuwd naar de collectie pasteltekeningen?

Bekijk het assortiment
  • ★ Online workshops
  • ★ Handgemaakte kunst
  • ★ Unieke pasteltekeningen

Panel

Youngster

275,00

Format: 14 x 14 cm Incl. frame: ja

390,00

Format: 28x20 cm Incl. frame: yes

Panel

Acrobat

275,00

Format: 14 x 14 cm Incl. frame: yes

Panel

Fluttering

250,00

Format: 14 x 15 cm Incl. frame: ja

275,00

Format: 17x17 cm Incl. frame: yes

490,00

Format: 23x33 cm Incl. frame: yes

Panel

With Dot

370,00

Format: 17x20 cm Incl. frame: yes

370,00

Format: 19x21 cm Incl. frame: yes

Verschillende soorten bloemen tekenen met pastelkrijt

Paardenbloemen, rozen, Japanse kers, het zijn allemaal bloemsoorten die Loes Botman met pastel tekent en verkoopt in de vorm van zoal pastelkunstkaarten. Natuurlijk is het leuk om deze aan te schaffen als cadeau voor jezelf of voor een ander, maar het is ook leuk om zelf te leren hoe je bloemen kunt tekenen met pastelkrijt! Daarom heb je de mogelijkheid om een onlinecursus pastelkrijttekenen te volgen en zelf de fijne kneepjes van het vak te leren. Zowel voor beginners als gevorderden is het leuk om de passie voor pasteltekenen met Loes Botman te delen tijdens een workshop.

Paardenbloem Pastel Loes Botman
Paardenbloem Pastel Loes Botman

Doe inspiratie op en meld je aan

Doe in de webshop alvast inspiratie op en bekijk de vele pasteltekeningen van Loes Botman. Lijkt het jou leuk om zelf ook bloemen te leren tekenen met pastelkrijt? Meld je dan aan voor een van de online workshops of doe een aanvraag voor een tekenworkshop op locatie door te e-mailen naar loes@loesbotman.nl. Mocht je voorafgaand aan het aanmelden nog vragen hebben, neem dan gerust contact met Loes op via het contactformulier.