Unieke pastelkunstkaarten kopen doe je in de webshop van Loes Botman. Deze kunstenares heeft een passie voor pastel en maakt de mooiste kunstwerken die zij onder andere verkoopt als kunstkaarten. Leuk om een ander cadeau te doen, maar ook ter decoratie in je eigen woning!

Benieuwd naar de collectie pasteltekeningen?

Bekijk het assortiment
  • ★ Online workshops
  • ★ Handgemaakte kunst
  • ★ Unieke pasteltekeningen

Paper

Accessed

950,00

Format: 50 x 65 cm Incl. frame: yes

450,00

Format: 21 x 18 cm Incl. frame: yes

Panel

Alert

450,00

Formaat: 36 x 20 cm Incl. frame: yes

Panel

Outlaw

950,00

Format: 35 x 72 cm Incl. frame: yes

890,00

Format: 25 x 60 cm Incl. frame: yes

520,00

Format: 31×40 cm Incl. frame: yes

Panel

Otto

550,00

Format: 43 x 22 cm Incl. frame: yes

Panel

From above

520,00

Format: 30 x 16 cm Incl. frame: yes

Pastelkunstkaarten kopen om een ander of jezelf cadeau te doen

Loes Botman tekent graag dieren en dat is ook terug te zien aan de pastelkunstkaarten die je van haar kunt kopen in de webshop. Dit maakt de unieke werken leuk om cadeau te doen in verschillende situaties, want iedereen wordt toch vrolijk van dieren? De pastelkunstkaarten zijn ook leuk om voor jezelf te kopen. Als je verschillende exemplaren combineert en inlijst kun je namelijk een leuke wand met pasteltekeningen maken in jouw woning!

slapende kat pastel Loes Botman
kip pastel Loes Botman

Bestel een selectie naar keuze

Verken het assortiment aan enkele en dubbele pastelkunstkaarten en plaats, als je hebt besloten welke je graag wilt kopen, direct je bestelling. Indien je meer dan honderd enkele kaarten bestelt, ontvang je een mooie korting van maar liefst veertig procent. Neem hiervoor persoonlijk contact met Loes op. Wist je dat je, naast pastelkunstkaarten, ook kinderboeken met pasteltekeningen kunt kopen in de webshop? Ook deze dienen als origineel cadeau. Bekijk ze direct!