Loes Botman heeft een ruime collectie aan pasteltekeningen ontworpen, waarvan een deel is vastgelegd in haar pastelboeken. Deze boeken zijn gericht op kinderen en staan vol met prachtige kleurrijke pastelkunstwerken van diverse dieren. Leuk om jouw kinderen alles te leren over dieren of om zelf te gebruiken ter inspiratie voor pastelkunst!

Benieuwd naar de collectie pasteltekeningen?

Bekijk het assortiment
  • ★ Online workshops
  • ★ Handgemaakte kunst
  • ★ Unieke pasteltekeningen

Paper

Accessed

950,00

Format: 50 x 65 cm Incl. frame: yes

450,00

Format: 21 x 18 cm Incl. frame: yes

Panel

Alert

450,00

Formaat: 36 x 20 cm Incl. frame: yes

Panel

Outlaw

950,00

Format: 35 x 72 cm Incl. frame: yes

890,00

Format: 25 x 60 cm Incl. frame: yes

520,00

Format: 31×40 cm Incl. frame: yes

Panel

Otto

550,00

Format: 43 x 22 cm Incl. frame: yes

Panel

From above

520,00

Format: 30 x 16 cm Incl. frame: yes

Pastelboeken cadeau doen of zelf gebruiken als doeboek

De pastelboeken van Loes Botman zijn uitermate geschikt om cadeau te doen. Is je zoon of dochter, nichtje of neefje jarig? Dan worden ze gegarandeerd blij van een pastelboek met dierentekeningen. Elk kind is tenslotte toch gek op dieren? De pastelboeken zijn echter niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die met Loes de passie voor pastel delen. Gebruik de boeken ter inspiratie en leer zelf dieren tekenen!

slapende kat pastel Loes Botman
kip pastel Loes Botman

Zoek een boek uit en plaats je bestelling

Bekijk het volledige aanbod aan boeken en zoek een exemplaar uit dat jij graag cadeau wilt doen, of natuurlijk zelf wilt gebruiken als doeboek. Als je een boek hebt gevonden dat je aanspreekt, plaats je eenvoudig een bestelling in de webshop. Naast pastelboeken vind je hier ook mooie pastelkunstkaarten om cadeau te doen. Heb je vragen over het aanbod? Neem dan contact op met Loes door te e-mailen naar loes@loesbotman.nl.