Als je graag dieren wilt leren tekenen, helpt Loes Botman je daar graag online bij tijdens een workshop naar keuze. Zelf is zij een ware pastelkunstenares en biedt ze een uitgebreide collectie aan pastelschilderijen aan, waarvan met name dieren de inspiratie zijn. Vandaar dat Loes Botman de aangewezen persoon is om jou online te helpen bij het leren tekenen van dieren.

Benieuwd naar de collectie pasteltekeningen?

Bekijk het assortiment
  • ★ Online workshops
  • ★ Handgemaakte kunst
  • ★ Unieke pasteltekeningen

Paper

Accessed

950,00

Format: 50 x 65 cm Incl. frame: yes

450,00

Format: 21 x 18 cm Incl. frame: yes

Panel

Alert

450,00

Formaat: 36 x 20 cm Incl. frame: yes

Panel

Outlaw

950,00

Format: 35 x 72 cm Incl. frame: yes

890,00

Format: 25 x 60 cm Incl. frame: yes

520,00

Format: 31×40 cm Incl. frame: yes

Panel

Otto

550,00

Format: 43 x 22 cm Incl. frame: yes

Panel

From above

520,00

Format: 30 x 16 cm Incl. frame: yes

Dieren naar keuze leren tekenen online

Er worden door Loes Botman verschillende online cursussen aangeboden voor het leren tekenen van dieren. Je kunt dus zelf kiezen welk dier je graag wilt leren tekenen. Kies je voor een vogel of toch voor een boerderijdier? De keuze is geheel aan jou! Tijdens de workshop leer je bovendien de basiskneepjes waardoor je in de toekomst ook andere dieren kunt namaken met pastel.

slapende kat pastel Loes Botman
kip pastel Loes Botman

Zoek een leuke workshop uit en meld je aan

Bekijk op je gemak de aankomende workshops, meld je aan en ga binnenkort dieren leren tekenen met de online hulp van Loes Botman. Doe in de tussentijd alvast inspiratie op van de dierentekeningen die je in de webshop kunt kopen. Wil je graag op de hoogte blijven van toekomstige workshops? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Indien je meer informatie wenst of andere vragen hebt, neem je contact op met Loes door te e-mailen naar loes@loesbotman.nl of via het contactformulier.