Als je meer wilt leren over de techniek van het tekenen met pastelkrijt, is Loes Botman de aangewezen lerares. Met haar ruime collectie aan pastelschilderijen, pastelkunstkaarten en pastelboeken weet zij jou alles bij te brengen over deze techniek. Lees snel verder en ontdek meer over de techniek van het tekenen met pastelkrijt!

Benieuwd naar de collectie pasteltekeningen?

Bekijk het assortiment
  • ★ Online workshops
  • ★ Handgemaakte kunst
  • ★ Unieke pasteltekeningen

Papier

Geopend

950,00

Formaat: 50 x 65 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Fris oranje

450,00

Formaat: 21 x 18 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Alert

450,00

Formaat: 36 x 20 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Vogelvrij

950,00

Formaat: 35 x 72 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Naar links

890,00

Formaat: 25 x 60 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Vol liefde

520,00

Formaat: 31 x 40 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Otto

550,00

Formaat: 43 x 22 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Van Boven

520,00

Formaat: 30 x 16 cm Incl. lijst: ja

De techniek van het tekenen met pastelkrijt uitgelegd

Pastel is een zacht soort krijt dat gebruikt wordt om mooie kunstwerken te creëren. Doordat het een dekkend materiaal is, wordt het gebruikt op verschillende soorten en kleuren papier. Als je hierop met gevoel de krijtjes zacht over elkaar heen wrijft, creëer je een uniek kleurenspel. Er ontstaat als het ware een schilderachtig effect. Dát is in een notendop de techniek van het tekenen met pastelkrijt.

IJsvogel pastel Loes Botman
hert pastel Loes Botman

Meer leren middels een cursus

Wil je jouw kennis over de techniek van het tekenen met pastelkrijt uitbreiden? Hier helpt Loes Botman jou graag bij. Kies ervoor om een cursus te volgen en leer stap voor stap meer over het pasteltekenen. Je kunt kiezen of je graag een onlinecursus volgt, of liever een workshop op locatie met jouw gezelschap wilt volgen. Waar je ook voor kiest, één ding is zeker: je weet binnenkort prachtige kunstwerken te creëren!

Breid je kennis uit

Bekijk de collectie aan werken van Loes Botman, zoals haar pastelkunstkaarten en pastelboeken en doe inspiratie op. Wil jij ook graag zo leren tekenen? Zoek dan een workshop naar keuze uit in de webshop en breid je kennis uit over de techniek van het tekenen met pastelkrijt. Indien je een workshop op locatie wenst, doe je hiervoor een aanvraag door contact met Loes op te nemen via loes@loesbotman.nl.