Vele tekeningen van Loes Botman zijn te verkrijgen als reproductie. Waarbij u een keuze heeft uit verschillende ondergrond. U kunt het bijvoorbeeld laten printen op canvas, maar ook op hoogwaardig papier en aluminium. U kunt op ieder gewenst formaat bestellen. Precies zoals u het bij uw voorkeur past.

Wanneer u een reproductie papier besteld, dan zult u het nog wel moeten laten inlijsten. In dit voorbeeld is het werk op papier ingelijst in een passe-partout en een smalle aluminium lijst. Het werk in het midden is geprint op canvas en op een spieraam gespannen, de rechter is geprint op aluminium en aan de achterkant voorzien van een ophangsysteem.

Papier en passe-partout

Canvas

Aluminium

Hieronder kunt u alle tekeningen zien, die te bestellen zijn als reproductie. Mocht u een reproductie willen bestellen klikt u dan hier door naar de website van International Graphics.

Naar de website van International Graphics

Zij reproduceren de werken van Loes Botman. Wanneer u vragen heeft dan kunt u zich altijd wenden tot Loes Botman. Neemt u hier contact met haar op. Loes Botman helpt u graag met het bestellen van een reproductie.