Volg een onlinecursus pastelkrijttekenen van Loes Botman en leer meer over de basis van het pasteltekenen en hoe je specifieke kunstwerken maakt. Leuk om te volgen als beginner, maar ook als je je als gevorderde pasteltekenaar meer wilt verdiepen in een bepaald onderwerp. Bekijk snel welke onlinecursus pastelkrijttekenen aansluit op jouw interesses!

Benieuwd naar de collectie pasteltekeningen?

Bekijk het assortiment
  • ★ Online workshops
  • ★ Handgemaakte kunst
  • ★ Unieke pasteltekeningen

Papier

Vossestaart

950,00

Formaat: 65×47 cm Incl.lijst: nee

Papier

Geopend

950,00

Formaat: 50 x 65 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Fris oranje

450,00

Formaat: 21 x 18 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Alert

450,00

Formaat: 36 x 20 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Vogelvrij

950,00

Formaat: 35 x 72 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Naar links

890,00

Formaat: 25 x 60 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Vol liefde

520,00

Formaat: 31 x 40 cm Incl. lijst: ja

Paneel

Otto

550,00

Formaat: 43 x 22 cm Incl. lijst: ja

Wat leer je tijdens een onlinecursus pastelkrijttekenen?

Afhankelijk van de onlinecursus pastelkrijttekenen waar je voor kiest, ga je jouw kennis over een bepaald onderwerp verder uitbreiden. Zo kan je bijvoorbeeld een cursus van Loes Botman volgen om meer te leren over het tekenen van een specifiek dier of als je bloemen wilt leren tekenen. Regelmatig worden er cursussen gegeven over technieken van het pasteltekenen, maar natuurlijk leer je ook meer hierover in de andere cursussen. Wat wil jij graag leren tijdens een onlinecursus pastelkrijttekenen?

slapende kat pastel Loes Botman
kip pastel Loes Botman

Meld je direct aan voor een cursus naar keuze

Bekijk direct welke aankomende onlinecursus pastelkrijttekenen aansluit op jouw interesses en meld je aan. Na het aanmelden ontvang je per e-mail meer informatie over de cursus en hoe je hieraan deelneemt. Wil je liever een tekenworkshop op locatie volgen? Doe hiervoor dan een aanvraag door te e-mailen naar loes@loesbotman.nl. Mocht je voorafgaand aan het aanmelden nog vragen hebben, kun je contact met Loes opnemen per e-mail of via het contactformulier.