Als je graag wilt leren tekenen met pastelkrijt is het een goed idee om een cursus pastelkrijttekenen van Loes Botman te volgen. Loes is zelf een gepassioneerde pasteltekenares en leert jou, als fan van of geïnteresseerde in, tekenen met pastelkrijt, graag meer over deze leuke bezigheid. Ontdek snel meer over de cursus pastelkrijttekenen!

Benieuwd naar de collectie pasteltekeningen?

Bekijk het assortiment
  • ★ Online workshops
  • ★ Handgemaakte kunst
  • ★ Unieke pasteltekeningen

Pastelbilder

Weiter

430,00

Format: 20 x 30 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Monter

2.700,00

Format: 80 x 80 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Spiegelung

410,00

Format: 19 x 21 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Im Laub

410,00

Format: 20 x 20 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Sogar Wichtig

410,00

Format: 20 x 20 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Porzellan

410,00

Format: 20 x 20 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Warten

410,00

Format: 28 x 21 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Kupferglanz

520,00

Format: 27 x 27 cm Inkl. Rahmen: ja

Leren over de oude techniek tijdens een cursus pastelkrijttekenen

De oude techniek van het pasteltekenen wordt tegenwoordig nog steeds veel toegepast, en dat is niet voor niets! Met pastelkrijt kun je namelijk een prachtig kleurenpalet creëren. Het materiaal wordt slechts van enkele ingrediënten gemaakt en deze eenvoud maakt het zo leuk om ermee aan de slag te gaan. Hoe leuk is het om met zoiets simpels een waar kunstwerk te creëren? Het is dan ook hartstikke leuk om meer te leren over tekenen met pastelkrijt tijdens een cursus pastelkrijttekenen. Na een cursus pastelkrijttekenen weet ook jij een uniek en kleurrijk resultaat te geven aan jouw schilderij.

slapende kat pastel Loes Botman
kip pastel Loes Botman

Meld je aan voor de cursus

Wil je zelf leren tekenen met pastelkrijt en net zulke mooie werken creëren als Loes Botman, zoals de pastelschilderijen die je kunt kopen? Meld je dan direct aan voor een onlinecursus pastelkrijttekenen naar keuze. Je kunt tevens een e-mail sturen naar loes@loesbotman.nl voor een workshop op locatie. Ontdek in de tussentijd de prachtige schilderijen, kaarten en boeken van deze kunstenares in de webshop en plaats eenvoudig een bestelling als je oog ergens op is gevallen! Indien je vragen hebt, neem je eenvoudig contact met Loes op via het contactformulier.