Leren tekenen met pastel is ontzettend leuk om te doen. In deze cursus leert kunstenares Loes Botman u de fijne kneepjes van het vak. Loes werkt al jarenlang met passie en plezier en vertelt u graag meer over de belangrijkste beginselen. Mocht u meer gevorderd zijn, dan is dat geen probleem. Ook dan helpt ze u graag met meer specifieke vragen.

Cursus pastelkrijt tekenen

De workshop van Loes Botman is voor iedereen. Man, vrouw, jong of oud. Het maakt niet uit. Ook het aantal jaren ervaring is geen probleem. Ook als u net begint, bent u van harte welkom om deze dag samen te gaan ervaren en leren tekenen met pastelkrijt.

Pastelkrijt

U zal merken dat u met pastelkrijt zowel tekenachtig als schilderachtig te werk kan gaan. In principe is het niet moeilijk om te werken met pastelkrijt. Het is met name van belang dat u de basisvaardigheden goed onder de knie heeft. Uiteraard zal hier ruim aandacht voor zijn. Het tekenen met pastel is een absolute kunst.

Persoonlijke workshops pasteltekenen

Een persoonlijke workshop duurt meestal zo’n 3 uur en kost € 130,- voor 1 of 2 personen, exclusief materiaal (€ 7,- per persoon). Voor 3 of 4  personen betaalt u € 250,-. Voor meer dan 4 mensen betaalt u € 57,- per persoon (excl. materiaal).

Groepworkshops pasteltekenen

Voor groepen; prijs in overleg, afhankelijk van de situatie. U begrijpt dat er van alles mogelijk is. Zo heeft u onder andere een tafel en een stoel nodig. Het materiaal (pastel en papier) kan ik meenemen. Maar als u dat zelf in bezit heeft, kunt u dat ook gebruiken.

Wat u zelf moet meenemen:

  • Pastelkrijt (dat mogen losse krijtjes zijn maar kan ook een doos krijt zijn).
  • Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het pastelkrijt dat ik meeneem. Kosten per persoon € 7,-.

Cadeaubon voor een workshop

Bent u op zoek naar een origineel geschenk? U kunt bij mij een cadeaubon bestellen om iemand te verrassen.

Uw werk laten zien

Mocht u al bedreven zijn in het werken met pastel en wilt u uw werk voorleggen aan Loes Botman, heeft u nog vragen, dan kunt u het reeds gemaakte werk meenemen.

Neem vrijblijvend contact op

De bedoeling is dat ik al uw vragen zal beantwoorden betreffende het tekenen met pastel. En dat ik u meeneem op ontdekkingstocht door de wereld van pastel!

Heeft u interesse, neem dan contact met mij op.