Als je een liefhebber bent van dieren, is het leuk om dierentekeningen te kopen en deze op te hangen in je woning. Met name de dierentekeningen van Loes Botman, die je in haar webshop kunt kopen, zijn een ware eyecatcher in jouw pand. Deze met pastel gemaakte werken zijn verkrijgbaar met verschillende dieren. Bekijk snel naar welk exemplaar jouw voorkeur uitgaat!

Benieuwd naar de collectie pasteltekeningen?

Bekijk het assortiment
  • ★ Online workshops
  • ★ Handgemaakte kunst
  • ★ Unieke pasteltekeningen

Pastelbilder

Weiter

430,00

Format: 20 x 30 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Monter

2.700,00

Format: 80 x 80 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Spiegelung

410,00

Format: 19 x 21 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Im Laub

410,00

Format: 20 x 20 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Sogar Wichtig

410,00

Format: 20 x 20 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Porzellan

410,00

Format: 20 x 20 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Warten

410,00

Format: 28 x 21 cm Inkl. Rahmen: ja

Pastelbilder

Kupferglanz

520,00

Format: 27 x 27 cm Inkl. Rahmen: ja

Unieke dierentekeningen van pastel kopen

Loes Botman maakt pasteltekeningen van vogels, huisdieren en boerderijdieren. Veel mensen beschouwen dieren als vanzelfsprekend, maar wat zouden mensen eenzaam zijn zonder dieren. Dat is waarom Loes Botman dan ook graag dieren tekent en schildert. Als je besluit om een van haar dierentekeningen te kopen, kies je voor een tekening met een uniek kleurenspel in pastel. Het is zelfs mogelijk om in opdracht jouw eigen huisdier te laten namaken. Zulke unieke dierentekeningen van pastel kun je nergens anders kopen!

slapende kat pastel Loes Botman
kip pastel Loes Botman

Zoek een exemplaar uit en plaats je bestelling

Heb je een of meerdere mooie dierentekeningen gevonden in het aanbod pastelschilderijen die je graag wil hebben? Plaats dan direct jouw bestelling en zoek alvast een plekje uit voor deze nieuwe aanwinst in je woning. Zou je zelf graag dieren willen leren tekenen? Ook dan kun je bij Loes Botman terecht. Meld je online aan voor een workshop of neem contact met haar op via loes@loesbotman.nl indien je een workshop op locatie wenst of een andere vraag hebt.